Πάμε Λυκαβηττό;

Την Κυριακή βρεθήκαμε με μεγάλη μας χαρά στο ξενοδοχείο George Lycabettus Boutique Hotel για ένα οικογενειακό Brunch. Στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου μας περίμενε ένας πλούσιος μπουφές από εδέσματα και μια μεγάλη αίθουσα που θα φιλοξενούσε τα παιδιά η Nannuka για την οποία σας είχα ξαναμιλήσει ΕΔΩ.
Η Nannuka, είναι η πρώτη online πλατφόρμα αναζήτησης κι αξιολόγησης επαγγελματιών για το παιδί (0 έως 16 ετών) στην Ελλάδα κι αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των γονιών που αναζητούν επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων.
Κάθε Κυριακή, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν ένα υπέροχο brunch με πανοραμική θέα της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού στο ειδικά διαμορφωμένο kids corner, τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά από τους παιδαγωγούς συνεργάτες της Nannuka.gr
Κι αυτό από μόνο του είναι υπέροχο! Πόσες φορές άλλωστε θέλαμε να βγούμε για καφέ/φαγητό και σκεφτόμασταν τι θα κάνουμε τα παιδιά; Ε λοιπόν τα παιδιά μας θα τα απασχολεί δημιουργικά η Nannuka κι εμείς θα απολαμβάνουμε τη θέα και το φαγητό!

Ο Παύλος μου δεν ήθελε να φύγουμε! Γνώρισε φίλους κι έτρεχε όλο ενθουσιασμό ενώ ο Άγγελος εξερευνούσε το χώρο και τα μπαλόνια :) "Πότε θα ξανάρθουμε; " μου είπε φεύγοντας.

Πλούσιο μπουφέ με φρέσκες σαλάτες, bagels, φυσικούς χυμούς αλλά και το εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας και A la Carte μενού με pancakes με maplesyrup,

Εggs benedict με σολομό ή μπέικον, french toast με μπανάνα και chocolate chips, golden eggs in love, La suite juice burger και δεν συμμαζεύεται!!! Επειδή νηστεύω οι επιλογές μου μειώθηκαν αλλά γεύτηκα και χόρτασα εξίσου. Ανυπομονώ να μην ξέρω τι να διαλέξω!!!
Το Κυριακάτικο brunch με τη Nannuka στο ξενοδοχείο George Lycabettus Boutique ξεκινά 12:00 - 16:00 και η τιμή buffet είναι 18 ευρώ για τους ενήλικες και 9 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 741 6191 - 210 7234435

Πραγματικά αξίζει!


Σχόλια

  1. Ωωωω! Αυτό το μπισκοτάκι της πρώτης φωτογραφίας, το χάζευα κάμποση ώρα στο instagram!!!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!
    Όμορφο Σαββατόβραδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα κι εγώ αλλά το τσάκισε ο υιός μου :) Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου