Κάθεσαι; Διαγωνισμός Χρυσόπολις! Αποτελέσματα




Η αλήθεια είναι πως εγώ προσωπικά σπάνια φοράω κοσμήματα. Η βέρα όμως και το μονόπετρο μου, τα μόνα και παντοτινά, έχουν σφηνώσει στο δάχτυλο μου. Αλήθεια! Δεν βγαίνουν ούτε με σαπούνι, ούτε με λάδι. Παρ'ολ'αυτά πολλές φορές επισκέπτομαι το κατάστημα Χρυσόπολις κι αυτό κυρίως όταν χρειάζεται να πάρω κάποιο δώρο. Μου αρέσουν τα πρωτότυπα και χρηστικά δώρα κι έτσι κατέληξα να αγοράζω μέσα από μεγάλη ποικιλία παιδικά ρολόγια, βραχιόλια με ήρωες και σκουλαρίκια με την Hello Kitty όταν ήμουν καλεσμένη σε παιδικά πάρτι. Όταν πάλι με φώναζαν σε εγκαίνια προτιμούσα μια ασημένια εικόνα ενώ στις επισκέψεις μου σε νεογέννητα διάλεγα ένα ματάκι.

Η τελευταία μας επιλογή ήταν ο βαπτιστικός σταυρός του Άγγελου Ραφαήλ.


Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η εξυπηρέτηση τους. Σε κάνουν να νιώθεις άνετα καθώς υπάρχει προσωπική επαφή κι επικοινωνία. Κάτι ακόμη πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη που τους έχω. Κι όπως έχω καταλάβει εμείς οι Έλληνες θέλουμε να έχουμε τον δικό μας χρυσοχόο για να μπορέσουμε να εμπιστευτούμε ότι αυτό που μας πουλάει είναι καλό, είναι γνήσιο.





Στο Χρυσόπολις πέρα από κοσμήματα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα βαπτιστικά, μπομπονιέρες και είδη γάμου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε βέρες και τα πιο επώνυμα στέφανα για το γάμο σας.





Λόγω των γιορτινών ημερών που έρχονται αποφασίσαμε με το Χρυσόπολις να κάνουμε ένα διαγωνισμό και να χαρίσουμε ένα υπέροχο κι επώνυμο δώρο. Κάθεσαι; Κάτσε. Ένα ρολόι oozoo αξίας 80 ευρώ μπορεί να γίνει δικό σου αν ακολουθήσεις τους όρους του διαγωνισμού. Ίσως το καλύτερο δώρο διαγωνισμού. Ε, να τα λέμε κι αυτά :)



Επισκέψου τη σελίδα 4 seasons στο facebook μέσω του συστήματος rafflecopter (μέσα από τον οποίο θα αναδειχθεί και ο τυχερός), κάνε like αν σου αρέσει :) και κοινοποίησε την εικόνα του διαγωνισμού δημόσια.  


a Rafflecopter giveaway



Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου και λήγει την Κυριακή 5 Απριλίου τα μεσάνυχτα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα του 4 seasons στο fb αλλά κι εδώ και θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Καλή επιτυχία!!!


Xορηγός επικοινωνίας
kerdiseto.gr

Ο διαγωνισμός έληξε και τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Antonia Pavlidou. 
Συγχαρητήρια κι ευχόμαστε να είσαι πάντα τυχερή!

Σχόλια

  1. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας και να καταχωρηθεί θα πρέπει να ακολουθήσετε τους παραπάνω όρους μέσα από το σύστημα rafflecopter από το οποίο θα αναδειχθεί κι ο τυχερός. Μην αφήνετε σχόλια με το email σας εδώ, ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/3/15, 4:14 μ.μ.

    ax poli tha to ithela kai ayto to email moy den exo fb
    lignousofia@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/15, 8:05 π.μ.

    φβ Καλλίση Σμεούρα ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για το διαγωνισμό, συμμετέχω με μεγάλη χαρά !! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/15, 5:19 π.μ.

    Ευχαριστουμε πολύ για το υπέροχο δώρο σας!!
    Fb: Sonia Labiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ομορφο δώρο μας διαλεξες πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Xcellent! Kαλή επιτυχία!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TELEIOOO Ortzanh@yahoo.gr fb ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΡΤΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλειος διαγωνισμός!Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/4/15, 2:42 μ.μ.

    Ευχαριστούμε πολύ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι πολυ ομορφοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. είναι υπέροχο! ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου