"Ο Καρυοθραύστης" Εκδόσεις Πατάκη - Διαγωνισμός - Αποτελέσματα

Χριστούγεννα χωρίς παιδικά παραμύθια γίνεται; Δεν γίνεται! Παραμύθι για τα παιδιά μας, κάτω απο τα παπλώματα, δίπλα στο τζάκι, μέσα στης γιαγιάς την αγκαλιά, παραμύθι για μας τους μεγάλους, παραμύθι για δώρο, το ωραιότερο δώρο γιατί τα βιβλία συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη και ωρίμανση της σκέψης και των συναισθημάτων των παιδιών.

Χριστούγεννα χωρίς δώρα γίνεται; Δεν γίνεται! Για αυτό το 4 Seasons With Geo κι οι εκδόσεις Πατάκη χαρίζουν σε 3 τυχερούς νικητές το αγαπημένο σε όλους παραμύθι "Ο Καρυοθραύστης" σε μετάφραση Φίλιππου Μανδηλαρά.




Μια βελούδινη ιστορία εξελίσεται. Η Μαρία στενοχωριέται πολύ όταν σπάει ο αγαπημένος της καρυοθραύστης μια παραμονή Χριστουγέννων, αλλά, όταν το σπίτι ησυχάζει κι όλοι πάνε για ύπνο, ο πληγωμένος καρυοθραύστης ζωντανεύει και η Μαρία ζει απίθανες περιπέτειες μαζί του, ανακαλύπτοντας τη γενναιότητα και τη μεγαλοσύνη του.

Ο Τζον Κετς διασκευάζει με μοναδικό τρόπο την αγέραστη ιστορία του Ε.Τ.Α.Χόφμαν, ενώ οι πλούσιες και λαμπερές εικόνες του Ερίκ Πουιμπαρέ καταφέρνουν να μεταφέρουν το κλίμα της εποχής στο σήμερα, δίνοντας νέα ζωή σ’ αυτή τη μαγική ιστορία που μιλάει για την επιμονή και την πίστη του ήρωα και της ηρωίδας στο κοινό τους όνειρο. 


Για να το διεκδικήσετε θα πρέπει να κάνετε Like και Share την εικόνα που θα βρείτε στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook ΕΔΩ αλλά και να αφήσετε σε σχόλιο το όνομα σας. Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Δεκέμβρη. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του 4 seasons στο facebook αλλά κι εδώ και θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχεροί νικητές είναι η Βασιλική Καλαϊτζή, η Φλώρα Άγα και η Δόμνα Κωσταντινίδου. Στείλτε Inbox ή email για να ενημερωθείτε για την παραλαβή του δωρου σας, Καλές γιορτές και πάντα τυχερές! 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου