Βόλτα στο θέατρο Πόλη-Διαγωνισμός-Αποτελέσματα


Το Σάββατο πήγαμε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Βατραπουνζελ στο θέατρο ΠΟΛΗ. Μία παράσταση θεάτρου και χορού βασισμένη σε παραμύθια των Αδελφών Γκριμ. Η Βατραπουνζελ μας ταξίδεψε στο μαγικό της κόσμο, μέσα απο την ποιητική γραφή του κειμένου, την χορογραφημένη του σκηνοθεσία, τη σκηνική εγκατάσταση, τους πρωτότυπους φωτισμούς, τα ιδιαίτερα κοστούμια, τη μουσική σύνθεση και τις δυο ηθοποιούς που ζωντανευουν το εργο.


Δύο αδερφές η Βιολέτα κι η Ροζαλία, γυρολόγες-ηθοποιοί, διατηρούν την παιδικότητα και τη στενή σχέση τους, αναβιώνοντας τα παιχνίδια και την ευρηματικότητα της παιδικής τους ηλικίας, μέσα απο ρόλους στο θέατρο. Με τα παραμύθια "Βασιλιάς Βάτραχος" και "Ραπουνζέλ" των αδερφών Γκριμ κατασκευάζουν μαγικούς κόσμους, αντιμετωπίζουν τις συγκρούσεις των ηρώων και τις δικές τους αγωνίες. Η δύναμη του παραμυθιού και η αγνή παρουσία των παιδιών-θεατών ξορκίζει το σκοτάδι κι επαναπροσδιορίζει την παιδικότητα τους.


Στο τέλος της παράστασης μοιράζαν καραμέλες αλλά και ζωγράφιζαν τα παιδιά. Ο γιος μου για άλλη μια φορά ζήτησε να βαφτεί δράκουλας! Τι μανία κι αυτή με βαμπιρ, δράκουλες, νυχτερίδες κι αράχνες;



Ο Παύλος, απο πιο μικρός που ήταν, όταν πηγαίναμε στο θέατρο και τελείωνε η παράσταση ήθελε να φωτογραφίζεται με τους ηθοποιούς. Έτσι και τώρα δεν έχασε ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τις δυο πρωταγωνίστριες.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση είναι πως απο τον Δεκέμβριο και μετά η παράσταση θα παρουσιάζεται στα Αγγλικά το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα αλλά κι οτι έχει δυνατότητα μεταφοράς σε όλους τους χώρους, στο δικό σας πάρτι.

Για το παιδί λοιπόν και το παιδί μέσα μας!

Το 4 Seasons With Geo εξασφάλισε για εσάς 2 δωρεάν διπλά εισητήρια αλλά και 5 διπλά με μειωμένη τιμή για το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Κάντε like στη σελίδα Θέατρο Ρετρό εδώ

Κάντε like στη σελίδα 4 Seasons εδώ




Αφήστε σε σχόλιο, στην εικόνα διαγωνισμού στο fb, το ονοματεπώνυμο σας.
Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου και Παρασκευή πρωί θα ανακοινωθούν οι νικητές. Καλή επιτυχία σε όλους !



"Πόλη" Θέατρο
Φωκαίας 4 κι Αριστοτέλους 87 Πλατεία Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό)

Κρατήσεις 
211.18.28.900 και 6983434636

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων
Κάθε Σάββατο στις 15:00
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:30 (για οργανωμένες παραστάσεις σε νηπιαγωγεία και δημοτικά )

Διάρκεια Παράστασης 60'
Ηλικίες παιδιών 4-12

Ο διαγωνισμός προωθείται απο το http://www.saveandwin.gr

Αποτελέσματα
Μετά απο κλήρωση μέσω random

Τις δύο διπλές προσκλήσεις κερδίζουν η Μαρία Μουστακάκη κι η Μαρία Πεγκλίδου

Ενώ τις 5 διπλές με μειωμένη τιμή η Στέλλα Βελισσαρίου, η Αρετή Φουρτουνέλλη, η Βάνα Σπανού, η Εύη Σαχινίδου και η Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου.



Τα ονόματα σας θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου, 
Καλά να περάσετε!

Σχόλια

  1. πρεπει να ειναι πολυ ωραια παρασταση!! κι εμεις αγαπαμε το θεατρο!!! πολλα φιλια και μια ομορφη καλημερα Γεωργιτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επόμενο Σκ θα κάνουμε και εμεις την παρθενική μας εμφάνιση σε Θέατρο! Θα δούμε παράσταση!Επιτέλους! Ο Παύλος πολύ μούρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς μόνο σινεμά έχουμε καταφέρει να τον πάμε (το μεγάλο μου), θέατρο όχι ακόμα! Τέλη του μήνα βέβαια, θα έχει μία πρώτη επαφή με το αντικείμενο μιας και στο νηπιαγωγείο, θα φιλοξενήσουν μία παιδική παράσταση! Για να δούμε εντυπώσεις και μετά ποιος ξέρει? Ίσως επισκεφτούμε κι εμείς το θέατρο... καλό απόγευμα Γεωργία μου
    Υ.Σ.: Ο μικρός σου είναι φοβερός βρυκόλακας χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο SaveAndWin.GREECE, δείτε τον εδώ: http://getlink.saveandwin.gr/Oq

    Καλή Επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ υπέροχος διαγωνισμός φιλενάδα μου και θα ήθελα τρελά να πάμε με τα παιδιά, αλλά αυτό το άτιμο το ΦΒ είναι απαραίτητο;;; Εμείς η καημένη η μεινότητα που δεν έχουμε, μένουμε πάντα απ'έξω:) Μπου χου χου.
    Αν είναι όρος του θεάτρου δεκτόν, αλλιώς παρακαλώ και εσένα αγαπημένη μου να μας σκέφτεστε και εμάς του λίγους:)
    Δεν μπορώ να συμμετάσχω αλλά εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση στους νικητές:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραία!! Κι εμείς λατρεύουμε θέατρο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου