Ποιός θα κρατήσει τα παιδιά;


Είχα ακούσει για την δημιουργία της πλατφόρμας nannuka αλλά δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς μπορείς να κάνεις μέσα από αυτήν. Μετά από παρότρυνση μιας καλής μου φίλης μπήκα να γραφτώ, άλλωστε δεν είχα να χάσω κάτι. Η εγγραφή μου έγινε πανεύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Δεν χρειαζόμουν άμεσα κάποιον ειδικό, όμως ήθελα να μπω και να περιηγηθώ, να γνωρίσω τον τρόπο, να είμαι έτοιμη για όταν χρειαστεί. Ευτυχώς μέχρι τώρα η πεθερά μου, που άγαλμα πρέπει να της φτιάξω, είναι δίπλα μας όποτε την χρειαζόμαστε. Όμως η αλήθεια είναι πως οι έξοδοι με τον Θοδωρή αργά τη νύχτα έχουν κοπεί μαχαίρι, το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα έχουμε γυρίσει σπίτι, εμείς κι η σταχτομπούτα, καθώς οι μαμάδες μας καθότι ηλικιωμένες δεν αντέχουν και πολλά ξενύχτια.  

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα σκεφτεί να φωνάξω κάποιον "ξένο". Χωρίς να γνωρίζεις το προφίλ του ανθρώπου που θα απασχολήσει τα παιδιά σου, που θα μπει στο σπίτι σου, χωρίς να ξέρεις τίποτα για αυτόν, χωρίς καμιά αξιολόγηση φάνταζε αδιανόητο! Με τη nannuka όμως έχεις την δυνατότητα να δεις το πρόσωπο τους, να μελετήσεις τα βιογραφικά τους, να διαβάσεις αξιολογήσεις από φίλους και γνωστούς μα το κυριότερο για μένα είναι πως όλοι οι ειδικοί που περιλαμβάνονται στη φόρμα αυτή έχουν εξακριβωμένα προφίλ κι έχουν αξιολογηθεί από ειδική ομάδα ψυχολόγων, για επιλογή χωρίς ενδοιασμούς. 



Έτσι που λέτε μια μέρα ξαφνικά δεχτήκαμε μια πρόσκληση για βραδινή έξοδο κι επιτέλους αποφασίσαμε να πούμε το μεγάλο ναι! Αφού είχα εξηγήσει κι είχα δείξει στο Θοδωρή την πλατφόρμα φάνηκε κι αυτός πιο ήρεμος για την επιλογή αυτή κι έτσι κανονίσαμε να έρθει στο σπίτι μας η κοπέλα εκείνη που ταίριαζε στις δικές μας ανάγκες. Περιττό να σας πω πως πέρασα τέλεια κι αξέχαστα δίπλα στην παραλία πίνοντας κοκτέιλ μέχρι σχεδόν τα ξημερώματα, γέλασα και ξέσκασα επιτέλους. 
Το είχα τόσο πολύ ανάγκη...

Το άλλο πρωί όταν ξύπνησε ο Παύλος και συζητησαμε για το προηγούμενο βράδυ έδειχνε τόσο χαρούμενος κι ενθουσιασμένος με τις δραστηριότητες που απασχολήθηκε και μου ζήτησε να την ξαναφωνάξουμε! Για μένα η ευγένεια είναι το παν κι η συγκεκριμένη κοπέλα ευτυχώς την κατείχε. Με έκανε να νιώσω ασφάλεια και σιγουριά.

Μπείτε οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά, η nannuka πέρα απο baby sitters διαθέτει μαίες, βοηθούς μητρότητας, βρεφονηπιοκόμους, παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, παιδοψυχολόγους, δασκάλους με εξιδείκευση σε αθλήματα, μουσικά όργανα, ξένες γλώσσες και δημιουργική απασχόληση σε παιδικά πάρτυ. Δηλαδή τα πάντα για το παιδί!

Επίσης πατώντας την κατηγορία blog θα διάβάσεις πάρα πολλές πληροφορίες και θα γεμίσεις γνώσεις για το πώς να διαλέξεις τον κατάλληλο ειδικό. Φυσικά αν ασχολείσαι κι εσύ με το παιδί ή έχεις φίλους και γνωστούς με παρόμοιες ειδικότητες πες τους να μπουν και να γραφτούν κι αυτοί. Αλλωστε η nannuka έχει τους καλύτερους ;)




Σχόλια

  1. Και πολυ καλα εκανες!!! Πρεπει να μας πεις και τιμες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κάνω κι εγώ χρήση της υπηρεσίας σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπω και θα κοιτάξω και εγώ.
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι φανταστική ιδέα για εμάς τους γονείς αλλά εξίσου τέλεια για τους εκπαιδευτικούς και όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
    Εχω διαβάσει για τη nannuka και σίγουρα θα τη χρησιμοποιήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου