Xana Zoo



Φυσικά δεν έχασα ευκαιρία όταν είδα το συγκεκριμένο deal για την τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος κι έκλεισα αμέσως εισιτήρια! Ο γιος μου ενθουσιάστηκε και μόνο με την ιδέα κι εννοείται πως ήθελε μαζί του και την ξαδέρφη του Μαρία.Είχαμε αποφασίσει να πάμε την Κυριακή μιας που οι άντρες θα έβαφαν το σπίτι και μάλλον εμείς θα ενοχλούσαμε, οπότε ο Παύλος από την Τρίτη κιόλας με ρωτούσε τι μέρα είναι σήμερα, τι μέρα είναι αύριο, σε πόσες μέρες είναι Κυριακή...

Ο χώρος εκεί μου θύμισε κάτι σαν μπουζούκια, δεν θυμίζει θέατρο αφού υπάρχουν τραπέζια με καρέκλες και καναπέδες, πίστα κι εννοείται χώρος για να χορέψουν τα παιδιά, κάτι σαν μια μικρή συναυλία. Μέχρι να ξεκινήσει η παράσταση τα παιδιά μπορούσαν να απασχοληθούν ζωγραφίζοντας σε ένα μεγάλο πίνακα που υπήρχε στην είσοδο.


Και μέχρι να βγει το συγκρότημα Xana Zoo μπορούσαν να παίξουν με μπαλόνια και να τρέξουν. Η Φραουλίτσα κι ο Ανανίας τους έκαναν παρέα και τους κατεύθυναν σε διάφορες δραστηριότητες.


Η παράσταση ξεκίνησε κι η αλήθεια είναι πως με παρέσερναν κι εμένα όλες αυτές οι μελωδίες, μην σας πω πως κρατιόμουν για να μην σηκωθώ και χορέψω "σκα σκα σκα είμαι ένας σκαντζόχοιρος γε γε γε γελάω όλη μέρα"


Ήθελα να χορεύω μαζί με το φαταούλα και να του πω δυνατά "Ντροπή σου Φαταούλα"


Και τέλος να ανέβω πάνω στη σκηνή όταν βγήκε ο Βάτραχος! 
(Τα 'χασε η μάνα...)


Κι εννοείται πως ξετρελάθηκαν με τον καβούρι κι έτρεξαν να χωθούν στην αγκαλιά του κι εγώ σαν την τρελή να τρέχω από πίσω τους με τη φωτογραφική μηχανή μη μου ξεφύγει κανένα χαμόγελο, κανένας ενθουσιασμός, να απαθανατίσω όσες περισσότερες στιγμές μπορώ. Νομίζω αξίζει τον κόπο.


Βέβαια βρήκαμε και τον χαμένο θησαυρό! Μιλάμε για πολλές πλάκες χρυσού, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Τώρα μπορούμε να αγοράσουμε όλα τα παγωτά του κόσμου!

Σχόλια

  1. Τέλειααααα!! Αυτός ο κάβουρας όλα τα λεφτά!! Έλα..πες την αλήθεια!! Χόρεψες;;; Σίγουρα κουνήθηκες δεν μπορεί....Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφα!! Εγώ να φανταστείς από το πολύ το XANAZOO που ακούω τραγουδάω συνέχεια το σκα σκα ειναι ένας σκατζόχοιρος και τα υπόλοιπα τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/13, 10:34 π.μ.

    Τι ομορφα που περασατε!!!!!!
    Εχεις ενα βραβειο απο μενα με αγαπη!!!!
    Φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Έλενα μου, το έλαβα και βρίσκεται ήδη στη συλλογή βραβείων!

      Διαγραφή
  4. αχ το θυμαμαι που το ελεγες και ελεγα να το κοιταξω και εγω να την παω και τελικα ...ξεχαστηκα! κριμα και περασατε τελεια οπως φαινεται! τελικα ωραια δικαιολογια τα πιτσιρικια αφου ετσι ξαναγινομαστε και εμεις παιδια χωρις να μας παρεξηγει και κανεις!

    σμουτς ομορφουλα μου και πολλα σμουτς στον κουκλο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μάχη μου έτσι ακριβώς γινόμαστε κι εμείς παιδιά, εγώ πάντως χαίρομαι πιο πολύ απο αυτόν κάθε φορά. Κρίμα που ξεχάστηκες, πρέπει να κανονιστεί κάτι με τα παιδιά μας οπωσδήποτε

      Διαγραφή
  5. Πωπω, ναι εντάξει τώρα το μετάνιωσα κι εγώ!!! Αν και δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε ούτως ή άλλως την Κυριακή. ΥΠόσχομαι όμως να πάμε και η υπόσχεση της μαμάς είναι Υπόσχεση!!! Να είστε γεροί και να πηγαίνετε σε πολλές τέτοιες παραστάσεις! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι μπράβο! Οντως κρίμα που δεν ήρθατε, ήταν πολύ ωραία και πολύ φθηνά..

      Διαγραφή
  6. Δροσερό και χαρούμενο το σπιτάκι σου..ένας παραμυθένιος παιδότοπος!σε βρήκα απο την Ελένα που μας χάρισε σήμερα τα βραβειάκια της,φιλάκια και σε περιμένω και στο δικό μου μπλογκοσπιτάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα σε επισκεφθώ το συντομότερο δυνατό. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλώς ήρθες στην παρέα μας!

      Διαγραφή
  7. Τέλεια!!! Ο Καβούρης φοβερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεωργία μου, το ξέρω πως δε βρίσκω συχνά τον χρόνο για βόλτες, όμως όποτε τα καταφέρω, με αποζημιώνεις με τις αναρτήσεις σου!! Την απόλαυσα τη βόλτα σας!!!
    Μπράβο σου υπέροχη μανούλα!!!! Ευτυχισμένο το παιδάκι σου!!!! Η ευτυχία που φαίνεται στο προσωπάκι του, είναι όλα τα λεφτά!!! Εύχομαι στη ζωή του να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένο, κι εσύ χαρούμενη δίπλα του, αγαπημένη μου!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου πόσο με συγκινείς κάθε φορά..
      Με κάνεις να νιώθω άξια κι αυτό δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη μου δίνει!
      Χίλια ευχαριστώ, να είσαι πάντα καλά

      Διαγραφή
    2. Γεωργία μου, δε λέω τίποτα παραπάνω, από αυτό που βλέπω και διαισθάνομαι, μέσα από αυτά που γράφεις.
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  9. Μπράβο βρε Γεωργία, τι ωραία που περάσατε!!!! Να σε δω να χορεύεις τον σκαντζόχοιρο και τι στον κόσμο!!!! Και τώρα που βρήκατε τον θησαυρό, μην μεγαλοπιαστείς και μας ξεχάσεις εεε;;; Φιλιά στα μαγουλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου Γεωργία με τα ωραία σου, και με τα ωραία πιτσιρίκια σου... Ακολούθα το παιδικό σου ένστικτο και θα τα περάσεις φίνα, γενικότερα!!!
    Σε φιλώ πολύ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο μου άρεσε το σχόλιο σου, το διάβασα το πρωί και μου φτιαξες τη μέρα! Ετσι είμαι, νομίζω δεν θα μεγαλώσω ποτέ :)

      Διαγραφή
  11. Οι mazoo and the zoo δεν είναι αυτοί;; Θυμάμαι όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί πως έκαναν όλα τα μικράκια και πως είχαν ξετρελαθεί και τα..μεγάλα μωρά με τα τραγούδια τους! Καλά έκανες που άρπαξες την ευκαιρία! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι οι xana zoo, το παλιο γκρουπάκι διαλύθηκε κι αυτή είναι η νέα εκδοχή τους. Καλήμέρα Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  12. Και πολλές άλλες τέτοιες παιδικές αποδράσεις εύχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου