Ηταν μαγικά!


 Έχω βάλει ξυπνητήρι στις 8:30 μα τα μάτια μου ανοίγουν στις  7:15, η μεγάλη μέρα έφθασε! Εχω προσπαθήσει μέρες τώρα να ηρεμήσω, να μην σκέφτομαι πως θα βρεθώ σε ένα πάνελ. Φτιάχνω ένα καφέ και κάνοντας το πρώτο τσιγάρο της μέρας μιλάω στον εαυτό μου. Ελα μωρέ σιγά! Μια συνάντηση με κορίτσια που έχεις ήδη γνωρίσει και με κορίτσια που θα  δεις πρώτη φορά αλλά τα γνωρίζεις ήδη μέσα από τις αναρτήσεις τους! 


Έλα μωρέ σιγά! Μια απλή προσκεκλημένη είσαι. Μην το σκέφτεσαι καθόλου... Κάτι γίνεται όντως! Με ηρεμία ετοιμάζομαι, φιλάω τον άντρα και το γιο μου και φεύγω από το σπίτι.

Οδηγώ κι αρχίζω να αντιλαμβάνομαι που πάω! Μα που πάω; Όχι, όχι μια γιορτή είναι πως κάνεις έτσι; Η καρδιά μου χτυπά τόοοσο δυνατά, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Κρίση πανικού; Χαλάρωσε παιδί μου. Πατάω αλάρμ και κάνω στην άκρη. Ελα Θοδωρή δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να αναπνεύσω! Αγάπη μου δεν σε πάνε στην κρεμάλα...θες και το κάνεις, ΗΡΕΜΗΣΕ! Σε λίγες ώρες θα ρθω κι εγώ. Καλά, καλά δίκαιο έχεις.

Φθάνω στο Hub Events κι όλα αλλάζουν. Το τέρας του άγχους φεύγει και ξανάρχεται...τι να πω! Παίρνω το καρτελάκι μου κι η χαρά μου είναι μεγάλη. Το κρεμάω αμέσως στο λαιμό μου. Ανεβαίνω πάνω και παρακολουθώ με προσοχή τους ομιλητές. Μα καλά κανείς δεν έχει άγχος; 


 Ανατριχιάζω στη θέα των ψηφιακών γωνιών μας. 
Ανατριχιάζω όταν συνειδητοποιώ που βρίσκομαι. 



Μα πως βρίσκομαι εδώ; Κοίτα η ζωή που σε πάει... Όταν έγραφα το πρώτο μου post ούτε καν θα μπορούσα να διανοηθώ πως θα βρίσκομαι εδώ, ούτε καν!

Το κλίμα είναι υπέροχο, η οργάνωση άψογη, υπερθετική ενέργεια κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα, πρόσωπα χαμογελαστά, πρόσωπα οικεία. Είμαστε ήδη φίλοι και δεν το έχουμε καταλάβει. Πως μπορείς να μην είσαι; Μα εγώ ίσως σε ξέρω καλύτερα από τον κολλητό σου! Σε μένα λες τα πάντα...

Κάθε ομιλητής έχει να σου προσφέρει κάτι, κάθε ένας κάτι ξεχωριστό. Και οι πέντε αισθήσεις μου λειτουργούν στο φουλ. Βλέπω, ακούω, αγγίζω, μυρίζω, γεύομαι. Τι δεν με πιστεύετε; Καλέ μέχρι και γυμναστική έκανα!  



Σιγά σιγά έρχονται κι οι φίλες μου. Ναι είναι πλέον φίλες μου, ένας από τους λόγους που συνεχίζω με χαρά το blogging. Κατερίνα positive, Κάλη, Κατερίνα, Σίνα, Δήμητρα, Ασπασία, Μαρία μεγαλώνω, Μαρία parentsland, Βέρα, Θεανώ, Σοφία, Αναστασία, Γιάννα και η Μαρώ που με συγκίνησε όταν μου έδωσε μια σοκολάτα γάλακτος αμυγδάλου! Όλα τα κορίτσια είναι τόσο καλά, τόσο δοτικά, σαν από άλλο πλανήτη! Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ για όλα... Το ίδιο ισχύει και για σένα Ειρήνη.

Αργότερα μίλησε η Κατερίνα από τους Kapa. Μας καθήλωσε, μας έκανε να κλάψουμε, μας λύτρωσε. Η Κατερίνα δεν θέλει συστάσεις όλοι την ξέρουμε, όλοι τη διαβάζουμε, όλοι συμφωνούμε πως είναι μια γυναίκα που εμπνέει. Όμως νομίζω κανείς δεν είχε φανταστεί το πόσο! Από την αρχή που εξιστορούσε τη Μαφάλντα με έκανε να ανατριχιάσω. Ο ήχος της φωνής σταθερός, σίγουρος, δυνατός, μιλούσε κατευθείαν στην ψυχή σου. Σκεφτόμουν πόσο τυχεροί ήταν όλοι όσοι βοηθήθηκαν από σένα, πόσους συμβούλευσες... Τώρα ξέρω, τώρα καταλαβαίνω ακόμη πιο πολύ τα κείμενα σου, τώρα τα διαβάζω ακούγοντας την φωνή σου. Συγχαρητήρια Κατερίνα, είσαι αξιόλογος άνθρωπος.

Κι όταν ήρθε η ώρα και πετάξαμε τις σαΐτες μας, ανυπομονούσα να δω τι μήνυμα θέλει το σύμπαν να μου στείλει. 



Μα δυστυχώς καμία σαΐτα δεν έπεσε πάνω μου ή δίπλα μου ή πλάι μου. Απογοητεύτηκα. Δεν μπορεί κάπου εδώ γύρω θα βρίσκεται η δικιά μου σαΐτα... Μπα τίποτα! Σηκώθηκα, γύρισα να φύγω κι εκεί στα χαμηλά βρισκόταν μια κίτρινη σαΐτα μόνη και παραπονεμένη. Κανείς δεν καταδέχτηκε να τη σηκώσει ψηλά. Αυτή είναι! 
Είναι δική μου...


Ο Θοδωρής αφού φόρεσε το αγαπημένο μου, φρεσκοσιδερωμένο, μούρικο ασπρόμαυρο πουκάμισο με τις αράχνες στο γιακά μου τηλεφωνεί για να μου πει πως ξεκινά. Μην έρθεις μωρέ, άστο, μην τραβιέσαι μέχρι εδώ, θα βαρεθείς, μπλα, μπλα, μπλα... Είναι η κλασική άμυνα μου. Άμυνα όμως σε τι; 
Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που δεν παρευρέθηκαν οι ίδιοι μου οι γονείς στην ορκωμοσία μου, στην πιο σημαντική στιγμή της εργένικης ζωής μου... άστο.

Μετά από μισή ώρα το μετανιώνω. Πόσο χαζή είμαι, γιατί δεν τον άφησα να έρθει; Γιατί κλείνομαι στο καβούκι μου; Τελευταία ευκαιρία να με δει, ξέρω πως το θέλει πολύ. Του στέλνω το link για το Live streaming. Ο τρακαρισμένος λόγος μου τελείωσε, κατεβαίνω από το πάνελ, μου τηλεφωνεί. "Είσαι θεά, είσαι θεά, τέλεια, τέλεια, μπράβο... ήθελα να μπω μέσα στην οθόνη του υπολογιστή" Σε ευχαριστώ που με στηρίζεις, σε αγαπώ, είσαι ο καλύτερος μου φίλος!

Η βραδιά κλείνει με μπύρες, φωτογραφίες και χαμόγελα. Γυρίζω σπίτι, τρέχουν και με αγκαλιάζουν κι οι δυο. Ο Παύλος ρωτά" μαμά τι μου έφερες;" κι ο Θοδωρής μου ζητά να μην ξαναλείψω ποτέ τόσες ώρες από το σπίτι, "δεν ξέραμε τι να κάνουμε όλη μέρα χωρίς εσένα, το σπίτι άδειασε..."  
Ε ρε μαμά που σας χρειάζεται !!!

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου την ομάδα Μικροί Μεγάλοι και Μαμά..δες Μπαμπά..δες για αυτήν την τιμή που μου έκαναν, για αυτήν την εμπειρία που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή, για αυτή την γιορτή. Συγχαρητήρια! Καταφέρατε να συγκεντρώσετε τους περισσότερους Bloggers από όλη την Ελλάδα και μας δώσατε την ευκαιρία να αγκαλιαστούμε και να ακουστούμε. 

Είμαι πανευτυχής για αυτό το άγνωστο μονοπάτι που ακολούθησα γιατί βγήκα σε κεντρικό δρόμο.


Σχόλια

  1. Κοριτσακι μου γλυκο ειμαι τοσο μα τοσο ευτυχισμενη που σε γνωρισα! Ολο αυτο ηταν ενα απλα μαγικο γεγονος, μια μοναδικη αφορμη να γνωριστουμε, να συναντηθουμε, να αγκαλιαστουμε και να φτιαξουμε μια ομορφη αναμνηση που θα μας συνοδευει για παντα!...και που ξερεις ακομα και σε περισσοτερα και καλυτερα!
    Οσο για σενα ησουν απλα υπεροχη! Απλη, ειλικρινης...οπως εισαι δηλαδη και εδω!
    Να χαμογελας! Θα τα λεμε!
    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
      Ειλικρινά απο την πρώτη στιγμή που σε είδα στον teacher Tom ένιωσα σαν να σε ξέρω χρόνια. Μου έδινες συνέχεια θάρρος και δύναμη σαν να είμασταν κολλητές...ήταν απίστευτο!
      Εύχομαι να συνεχίσουμε να τα λέμε,
      Φιλιά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Ε να σου πω κάτι...σας είδα και σας χάρηκα τόοοσο πολύ. Ήθελα κι εγώ να μπω στην οθόνη! Η μικρή με ρωτούσε "Μαμά γιατί δεν είσαι κι εσύ εκεί; Εμένα θα με κρατούσε η γιαγιά για να πας...". Ήταν σούπερ ακόμα και απο την οθόνη του υπολογιστή. Μα όταν διαβάζω την ανάρτηση σου αυτή σε νιώθω τόσο πολύ γιατί ακριβώς έτσι θα αντιδρούσα κι εγώ! Σε άκουσα να μιλας και ήσουν...εσύ! Υπέροχη. Ακόμα και το τρακ μου αρέσει, γιατί δείχνει άνθρωπο ταπεινό. Λίγο άνθρωποι πλέον το έχουν αυτό. Αλλά με έκανες να γελάσω και να συγκινηθώ έτσι αληθινή που ήσουν. Μπράβο σου κοριτσάκι μου και ελπίζω να είμαι σε μια μελλοντική συνάντηση μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ήξερε η μικρή και πολύ καλά σου έλεγε!

      Για γέλια και για κλάμματα ήμουν...άσε είδα κι εγώ ένα μικρό απόσπασμα του δικού μου πάνελ κι έκλεινα τα αυτιά μου! Το άγχος κι η αμηχανία με έκαναν να βγάζω κάτι χαζά γελάκια που λέω πάει θα περάσουν ή για χαζή ή για τρελή!

      Σε συμπαθώ πάρα πολύ και το ξέρεις. Γράφεις υπέροχα. Κρίμα που δεν μπόρεσες να έρθεις, πολύ κρίμα...ήθελα να σε αγκαλιάσω τόσο σφιχτά!!!

      Είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα το πιούμε το καφεδάκι μας και φυσικά τα παιδιά μας θα παίξουν μαζί.

      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  3. Πόσο θα ήθελα να είμαι εκεί...!!
    Χαίρομαι που τα πέρασες όμορφα και θα ήθελα να σας καμαρώσω κι εγώ..
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου κι εγώ ήθελα πολύ να σε γνωρίσω.
      Δεν μας είδες μέσω live streaming?
      Δεν πειράζει του χρόνου είμαι σίγουρη πως δεν θα μας χωράει το Hub!!!!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
    2. Πωπω κι εγώ ζηλεύω τόσο μα τόσο πολύ... Δεν μπορούσες να στείλεις το link για το live streaming και σε εμένα που δεν το ήξερα; Εμένα δεν με σκέφτηκες; Χαχα πλάκα σου κάνω φυσικά λατρεμένη μου... :-) Η περιγραφή σου για όσα έγιναν ήταν τόσο ζωντανή... Φαντάζομαι πόσο πιο υπέροχα θα ήταν όλα κι από κοντά! Του χρόνου θα έρθω κι εγώ όπως και δήποτε! (Ξέρω πόσο χαζή είναι αυτή η έκφραση, τη λέω για να τονίσω τα λόγια μου, χαχα!) Φιλάκια πολλά πολλά.

      Διαγραφή
  4. Ειχα τη χαρα να σε γνωρισω κι απο κοντα....καθομουν διπλα σου (στην πρωτη σειρα).
    Βγαζεις κατι αληθινο κι αυτο μ' αρεσει!
    Συνεχισε να γραφεις και να καταθετεις την ψυχη σου. Εισαι "η φωνη" και "τα λογια" που κρυβω βαθια μεσα μου και καμια φορα δεν μπορω να τα πω ουτε στον ιδιο τον εαυτο μου.
    Διαβαζοντας σε.....λυτρωνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου, γλυκιά μου πόσο σε συμπάθησα...
      Είναι τόσο μαγικό όλο αυτό, έχω τόση χαρά μέσα μου. Ησουν όλη την ώρα χαμογελαστή και γλυκιά, ένας άγγελος!
      Θα χαρώ πολύ να ξαναβρεθούμε, μέχρι τότε σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.
      Με τιμά πολύ το σχόλιο σου

      Διαγραφή
  5. Γεωργία μας!! Ήσουν αληθινή και υπέροχη!!
    Κρίμα που δεν ήρθε ο Θεοδωρής με τον Παύλο να σε καμαρώσουν, ήθελα πολύ να τους γνωρίσω και ξέχασα να σε ρωτήσω που είναι! :) Ζούμε μοναδικές στιγμές.. Σε φιλώ και σου στέλνω την αγάπη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι το "μας" με χαροποιεί τρελά.
      Ναι είμαστε σαν μια οικογένεια πλέον.

      Εγώ φταίω που δεν παρευρέθηκαν τα αντράκια μου. Στο επόμενο όμως θέλουν δεν θέλουν θα ρθουν! Μοναδικές στιγμές δεν λες τίποτα.

      Σε συμπαθώ πάρα πολύ Κατερίνα, είσαι ήρεμη δύναμη, πολλά πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν έχεις καβούκι ή όχι, πάντως χαίρομαι που καταφέρνεις με το blogging και εξωτερικεύεις τα όμορφα συναισθήματα που έχεις μέσα σου και τα μοιράζεσαι μαζί μας. See you again!!! (και δεν εννοώ του χρόνου στο επόμενο συνέδριο) Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννούλα στεναχωρήθηκα που δεν σε χόρτασα στο συνέδριο και στην επόμενη συνάντηση μας θα κάτσω δίπλα σου θες δεν θες.

      Λες στην προηγούμενη ζωή μου να ήμουν χελωνάκι; Φιλιάααααα

      Διαγραφή
  7. Εσκασα που δεν ήρθα... Αλλά είχα επισκέψεις το σκ και δε μπορούσα να τους αφήσω μόνους τους.

    Από το πρωί σας διαβάζω και είναι σαν να ήμουν εκεί!

    Ελπίζω μελλοντικά να σας γνωρίσω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν ρε Χριστινάκι γιατί δεν έριχνες λίγο αλάτι; Ετσι δεν λένε όταν θέλουμε να φύγει ο καλεσμένος;

      Ηθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω κι αν είσαι αυτη που φαντάζομαι (είδα μια φωτο στο Fb) εχεις πολύ ιδιαιτερη κι εξωτική ομορφιά.
      Κρίμα :(

      Διαγραφή
    2. χαχα Σπίτι μου έμεναν... Πως να έφευγαν??

      Βασικά δε πρέπει να είμαι ατή που φαντάζεσαι γιατί:
      1) Δεν έχω fb (με το παρατσούκλι μου εννοώ)
      2) Δεν έχω εξωτική ομορφιά ούτε ιδιαίτερη. Μάλλον προς το συνηθισμένη με κόβω... Τόσο που συνήθως όποιος με γνωρίζει πρώτη φορά μου λέει ότι κάτι του θυμίζω...

      Φιλάκια.

      ΥΓ. από τη γενική εντύπωση που διαβάζω στα μπλοκς νομίζω ότι έσκισες στο συνέδριο!

      Διαγραφή
  8. Τι ωραία περιγραφή! Σαν να ήμουν εκεί! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επρεπε να έρθεις βρε Μαρία, ήθελα να σου σφίξω το χέρι. Τόσα έχουμε πει μαζί...τόσες φορές κλάψαμε μαζί, αγχωθήκαμε, σαν να ζούμε παράλληλες ζωές, έχουμε τόσα κοινά.

      Σου στέλνω τα φιλιά μου κι εύχομαι να βρεθούμε σύντομα κάπου, κάπως, κάποτε

      Διαγραφή
  9. συγχαρητηρια!!!!σας παρακολουθησα ολες απο το σπιτι!!!ηταν φοβερα!!!και παλι μπραβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κυρία μου γιατί δεν ήρθες;;;
      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  10. Σας είδα! Βασικά σας έβλεπα όλο το Σάββατο! Και γέλασα και συγκινήθηκα και έκανα και γυμναστική στην καρεκλίτσα μου! Το τρακ σου ήταν πολύ ανθρώπινο, είσαι πολύ γλυκιά κοπέλα και αυτό φαίνεται και στα ποστ και όταν μίλησες! Την επόμενη φορά δεν το χάνω με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ινούλα μου θα σκάσω αν δεν σε γνωρίσω!
      Δεν ήταν υπέροχα; Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κι εννοείται πως την επόμενη φορά δεν θα το χάσεις. Σηκωτή θα σε πάω!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  11. Σε είδα αλλά δεν σου συστήθηκα, (σε πείραξα στο τέλος εσένα και την φίλη σου για το τσιγάρο, θυμάσαι;) Μου άρεσες πολύ, ήσουν σαν κοριτσάκι, μ'ένα βλέμμα που μπορούσες να διαβάσεις μέσα το άγχος και την αγωνία σου!
    Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη μέρα και μια ακόμη πιο όμορφη εβδομάδα!
    Θα σε παρακολουθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι λέει...φυσικά και θυμάμαι!
      Το πιστεύεις πως παρ'όλο που δεν ήξερα ποια είσαι ένιωσα οικεία; Σου γέλασα και με κοίταξες με ένα γλυκό βλέμμα. Είσαι πειραχτήρι ε; Έπρεπε να μου συστηθείς :)

      Καλή εβδομάδα και σε σένα! Μη μου πεις οτι είχες και τον γιο μαζί; Εχασα τις ατάκες του!

      Διαγραφή
  12. Μπράβο κοριτσάκι !!! Μια χαρά τα πήγες έμαθα!! πολλά φιλιά και πολλούς καινούριους και χαρούμενους κύκλους σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελπίδα μου. Τα έμαθες ε;;;

      Να χαίρεσαι το γιόκα σου κι εύχομαι να είναι καλά πλέον. Κρίμα που ταλαιπωρηθήκατε τόσο κι ακυρώθηκε και το πάρτι μετά απο τόσες ετοιμασίες. Στο επόμενο συνέδριο δεν ξέρω τι θα κάνεις ακόμη κι αν πέφτει στα γενέθλια του έχει και playroom το Hub μια χαρά θα περάσει κι εκεί! Φιλιά

      Διαγραφή
  13. Πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί! :)
    Μετέφερες όμορφα το όλο κλίμα!
    Καλή εβδομάδα κοπέλα μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν ήσουν Αριστέα μου;;;
      Κανόνισε στο επόμενο συνέδριο να λείπεις.
      Θα πάρω απουσίες!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  14. Αχ γλυκούλα μου Γιωργία ένιωθα το άγχος σου συνεχώς. Το βλεμματάκι σου το τρομοκρατημένο που γυρνούσε και με κοιτούσε. Πόση δύναμη χρειάστηκε για να ανέβεις πάνω στο πάνελ. Σου δίναμε όλες δύναμη αλλά είμαι σίγουρη ότι αν ήμασταν στη θέση σου θα θέλαμε κανά δυο σφηνάκια για να ανέβουμε:)
    Ήσουν αυτή που είσαι. Μια απλή, γλυκιά, συνεσταλμένη γυναίκα. Τα φώτα της διασημότητας δεν σε είχαν συναντήσει μέχρι τώρα οπότε πώς να ήσουν άνετη? Είσαι ψυχούλα!
    Κρίμα που δεν άφησες τον Θοδωράκο σου να έρθει, σε καταλαβαίνω όμως. Σε απόλαυσε από το live streaming και σε καμάρωνε!
    Ήταν μια μαγική ημέρα! Τα συναισθήματα στο κόκκινο. Η χαρά στο φουλ!!!! Σου εύχομαι πολλές πολλές τόσο δυνατές στιγμές!!! Τις αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κορίτσι σε έχω στην καρδιά μου. Απο την πρώτη στιγμή που μου άφησες σχόλιο, απο το πρώτο email που μου έστειλες, απο την πρώτη μας συνάντηση... τι να πω για σενα; Μετά απο σένα το χάος! Τυχερέ Στράτο τι κορίτσι σου δώσαμε!!!

      Εσείς φταίτε που το τράβηξα όλο αυτό! Αλλά σας ευγνωμονώ κιόλας που έζησα αυτην την τρομερη εμπειρία. Στο επόμενο δεν την γλιτώνεις να το ξέρεις.Αλλαγή θέσεων θα γίνει, ξέρεις εσύ.

      Σαγαπώ πολύ, πολύ!

      Διαγραφή
  15. Θέλω να σου πω ότι ήσουν καταπληκτική, γιατί ήσουν ο εαυτός σου!
    Σε καμάρωσα και χάρηκα πραγματικά πολύ που σε συνάντησα από κοντά κι ας μην είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε πολύ!

    Μου χάρισες μία από τις συγκινητικότερες στιγμές όχι μόνο της συγκεκριμένης ημέρας, αλλά από τότε που ξεκίνησα το blog μου!

    Σε ευχαριστώ! :)

    Xαίρομαι που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας!

    Ένα θα σου πω μόνο : Πίστεψε στις δυνάμεις σου και σε αυτό που είσαι! Έχεις πολλά να δώσεις στον εαυτό σου πρώτα από όλα και ύστερα σε όλους τους άλλους!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα με συγκινείς εσύ...
      Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, θέλω να το ξέρεις αυτό.
      Σε ευχαριστώ για όλα!

      Διαγραφή
    2. Πες της τα, γιατί της τα λέμε κι εμείς και δεν ακούει.....

      Διαγραφή
  16. Αγαπάκι! Να ξέρεις αν δεν είχες στη συνέχεια να μιλήσεις θα σου είχα δώσει μεγάλο κόκκινο φιλίιιι! Με αποτύπωμα! Σ'ευχαριστώ που είσαι φίλη και χαίρομαι που θα σε βλέπω ξανά και ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σε ευχαριστώ!
      Ησουν μια κούκλα, ξεχώριζες απο τα πλήθη!
      Θέλω κόκκινο φιλάκι την επόμενη φορά, σμουτς

      Διαγραφή
  17. Η ειλικρίνεια είναι προτέρημα και εσύ το έχεις! Είσαι πολύ γλυκό παιδί και ξέρεις ότι σε πάωωωωωω με χίλιαααααα!!!!!!! Ήσουν μια κουκλίτσα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε υπερευχαριστώ...
      Καπνίστριες και μπουζουκόβιες παιδί μου!
      Σε εκτιμώ αφάνταστα!

      Διαγραφή
  18. Γεωργία μου, αυτό που σου είπα μόλις βγήκαμε έξω, το εννοώ με όλη μου την καρδιά! Σε καμάρωνα εκεί πάνω, ήσουν όπως είσαι! Αληθινή, τρυφερή, ήρεμη... και κούκλα! Η σκέψη πως είσαι στη ζωή μου με κάνει να χαμογελώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία λιώνω και κοκκινίζω με το σχόλιο σου.
      Είσαι απο τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

      Διαγραφή
  19. Γεωργία μου είμαι πολύ χαρούμενη που όλα πήγαν μια χαρά και περάσατε τόσο όμορφα! Μακάρι να ήμουν και εγώ κοντά σας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι... Μαριαντίνα μου όπου να 'ναι έρχεσαι για Πάσχα ε; Τυχερούλα!

      Διαγραφή
  20. Όμορφη μικρή! Ησουν τέλεια! Με τη φωνή λίγο να σέρνει.όμορφη κι αληθινή.Μια εικόνα πραγματική κι όχι στημένη, απλή και περιεκτική χωρίς υπερβολές.Ησουν τέλεια! Τι κρίμα που δεν άφησες το Θοδωρή να έρθει....Τι κρίμα που στέρησες από τον εαυτό σου αυτή τη χαρά΄, αυτή την αγκαλιά του στο τέλος...ξύλο θέλεις! Ηταν μια τέλεια ημέρα κι είμαι τόσο χαρούμενη που σε γνώρισα και που κατάλαβα τη δεύτερη ημέρα ποιά είσαι...τσ τσ! Τα κάνω εγώ αυτά στροφάρω αργά.Είμαι χαρούμενη που μου γνώρισες τη Γιάννα κι είμαι χαρούμενη για όλα όσα γράφεις για εμένα...Πόσο πολύ σημαντικα με κάνεις και νιώθω, πόσο γενναιόδωρη είσαι!Σε ευχαριστώ μικρό πλάσμα...θα τα ξαναπούμε,από κοντά...ω!! είμαι σίγουρη! Καλημέρα Γεωργάκι( έτσι όπως το ακούς) μου θλιμένο κι όμορφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς Κατερίνα να ξέρεις πως
      ο Θοδωρής διάβασε το σχόλιο σου
      και τώρα θέλει να με δείρει!

      Σε ευχαριστώ ολόψυχα, λάτρεψα το "Γεωργάκι"

      Διαγραφή
  21. Τι όμορφη περιγραφή!Πολύ θα το θελα να ήμουν εκεί!Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν ήσουν;
      Καλώς ήρθες Σπυριδούλα στο blog μου
      Ειλικρινά σε όποια πόλη της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε αξίζει 100% στο επόμενο συνέδριο να κάνετε τον κόπο και να 'ρθείτε. Πραγματικά δεν θα το μετανιώσετε λεπτό.

      Διαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χάρηκα Γιολίνα ειλικρινά.
      Εχεις κάτι ιδιαίτερο και ιδιόμορφο!

      Διαγραφή
  23. Σας απόλαυσα στο πάνελ! Μια χαρά τα πήγες!Την άλλη φορά θα σε ψάξω. Δεν θα μου ξεφύγεις! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς δεν σε είδα δεν μπορώ να καταλάβω...
      Του χρόνου πάλι!

      Διαγραφή
  24. Γεωργία μου, ήταν όντως όλα τόσο μαγικά! Τόσο όμορφα! Και πέρασαν όλα τόσο γρήγορα!
    Τέλεια τα πήγες στο πάνελ, παρά το άγχος σου. Τελικά όταν αρχίζεις και μιλάς, σιγά σιγά σου φεύγει το άγχος. Και δεν αξίζει το άγχος να μας καταβάλλει και να μη μας αφήνει να ζήσουμε τις στιγμές. Σε φιλώ γλυκά! Και είμαι πολύ χαρούμενη που είσαι από τις 15 γαλάζιες χάντρες στον καρπό μου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτο το άγχος...
      Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι που είμαι μία απο αυτές. Σε ευχαριστώ που μου δινες δύναμη ίσως χωρίς να το καταλαβαίνεις αλλά ένιωθα ασφάλεια που σε είχα δίπλα μου.
      Φιλιά Ασπασία μου

      Διαγραφή
  25. Πάντως εγώ δεν κατάλαβα το τρακ σου. Πιο τρακαρισμένη απο μένα που δεν τόλμησα καν να συστηθώ σε κόσμο δεν ήσουν σίγουρα. Μέχρι την άλλη φορά ελπίζω να τα λέμε τουλάχιστον ηλεκτρονικά. Με λένε Χριστίνα και διατηρώ το blog FauxBilicious. Χαίρομαι για τη γνωριμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλώς ήρθες Χριστίνα στο blog μου.
    Ετσι ακριβώς όπως περιγράφεις ήμουν στο συνέδριο mamamila που είχε γίνει πάλι στο Hub events, κοιτούσα και δεν μιλούσα! Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα θες τον χρόνο σου κι εσύ... Θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αχ βρε Γιωργια μου δεν ξέρω αν ήσουν τρακαρισμενη εκεινη την ωρα, ξερω οτι ειναι μια απο τις ωραιοτερς αναρτησεις που εχω διαβασει για αυτο το γεγονος! και ναι το ομολογω, οτι απο κατι τετοιες αναρτησεις ζηλευω ακομα περισσοτερο που δεν καταφερα να μαι εκει! χαιρομαι ομως πολυ που σε εχω γνωρισει και που σε γνωριζω ακομα καλυτερα μεσα απο αυτες τις αναρτησεις σου...και ΝΑΙ βγηκες σε κεντρικο δρομο και μαλιστα πολυβουο...οσο για την μαμα που τους χρειαζεται...γινε η μαμα που θα θελες να εχεις! σε φιλω γλυκα γλυκα sexy mama!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Μαχούλα, δεν πειράζει του χρόνου πάλι.
      Κι εγώ χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει κι ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε!

      Η μαμά που θα ήθελα να είχα...τι είπες τώρα! Αυτό ακριβώς θέλω να καταφέρω.

      Sexy mama? Κοκκινίζω!

      Διαγραφή
  28. Μέσα από την ανάρτηση σου μπόρεσα για λιγο να βρεθώ στην ίδια αίθουσα με εσάς, να ακούσω τις ο ομιλίες σας και ίσως να νιώσω λιγο από την χαρά και την συγκίνηση που όπως καταλαβαίνω ήταν παντού.
    Σίγουρα τα πηγες πολυ καλά, όσο άγχος και να είχες, μεταξύ μας ο μεγαλύτερος μου φόβος ειναι να μιλήσω σε κοινό. Σε θαυμάζω που το έκανες και από ότι διαβάζω στα σχόλια με επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίνα είναι πραγματικά δύσκολο και νομίζω πως ακόμη κι αυτοί που δεν το έδειχναν ένα τρακ το είχαν.. Ηταν όντως τέλεια!
      Στο επόμενο θα δηλώσεις παρόν θες δε θες, φιλιά

      Διαγραφή
  29. Πόσο στεναχωρήθηκα που δεν κατάφερα να έρθω...
    Τελικά, επιβεβαιώνομαι νομίζω.. μάγεψες τους πάντες με την ομιλία σου!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/4/13, 12:57 μ.μ.

    Γιατι ομορφιά μου να στερήσεις από το Θοδωρή αυτή τη χαρά αλλά και από σένα; Ήσουν υπέροχη, αυθεντική, στα είπα και private...σε καμάρωσα κοριτσάρα μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί... γιατί... άστο μωρέ Σοφία,
      ξέρω θέλω ξύλο!

      Διαγραφή
  31. Καλά πως έγινε και την έχασα αυτή σου την ανάρτηση; Ίσως επειδή "τα λέμε" από εκείνη την ημέρα καθημερινά με τον δικό μας τρόπο ως τρελοκόριτσα, ίσως επειδή θεώρησα ότι θέλεις πιο πολύ χρόνο για να γράψεις όλα όσα έγιναν και όλα όσα ένιωσες εκείνη την ημέρα.
    Μου άρεσε που η ανάρτησή σου αυτή ήταν μια ματιά "μέσα σε εσένα". Ξέρω πλέον με σιγουριά ότι κάθε τι που γράφεις εδώ είναι αυθεντικό, χωρίς να ωραιοποιεί τις αδυναμίες σου αλλά ταυτόχρονα βγάζει και με απλότητα τη δύναμή σου.
    Το βραχιολάκι στο χέρι μου έχει μια γαλάζια χαντρούλα που είσαι εσύ, το "κοριτσάκι μας", γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός σου πάει πολύ.
    Και πίστεψε με είσαι ένα κοριτσάκι που ήδη βγήκε πιο δυνατό από όλο αυτό κι ας μην το συνειδητοποίησες. Τα βήματά σου είναι ακόμη πιο σταθερά σε αυτόν το κεντρικό δρόμο που βαδίζεις.
    Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι φίλη μου <3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. διαβαζω τις αναρτησεις και πραγματικα μετανιωνω πολυ που δεν μπορεσα να ερθω.. μα ενα μπεμπακι 5,5 μηνων με χρειαζεται πολυ ακομα! :)
    ελπίζω στην επόμενη να ειμαι κι εγω κοντα σας!

    [δεν σε εχω ξεχασει για το μειλ.. οταν καταφερω να στο στειλω θα σου εξηγησω! ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αγχώνεσαι Μάρθα μου, εδώ είμαστε, όταν βρεις χρόνο και το νιώσεις στείλτο, φιλιά

      Διαγραφή
  33. Γεωργία μου, όμορφη!! Ήσουν ΥΠΕΡΟΧΗ!!
    Δεν είχα την ευκαιρία να σου πω από κοντά.
    Σε εκτιμώ πολύ, να το ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου