Ηι-5 Φώτο


Θέλετε να παίξουμε ένα παιχνιδάκι;

Επηρεασμένη από το παιχνίδι Photo a Day που συμμετείχαν κάποια blogs σκέφτηκα να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο. Προσκαλώ και προκαλώ όσους διαβάσουν αυτό το Post και φυσικά τις 11 φίλες μου από την συνάντηση στο Θησείο να συμμετέχουν. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωριστούμε καλύτερα! Λοιπόν...

Καταρχάς το Hi-5 Φώτο θα διαρκέσει 5 εβδομάδες και θα χρειάζεται μία ανάρτηση την εβδομάδα για να μην γίνει κουραστικό κι αγχωτικό.

 Ξεκινάει την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα θα πρέπει να κάνετε μία δημοσίευση με τα εξής θέματα :

1η Δευτέρα 25/2 : 5 αντικείμενα που αγαπώ πολύ στο σπίτι μου
Δευτέρα 4/3 : 5 βιβλία που αγαπώ κι υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μου
Δευτέρα 11/3 : 5 τραγούδια που αγαπώ
Δευτέρα 18/3 : 5 φαγητά ή γλυκά που αγαπώ
Δευτέρα 25/3 : 5 δικές μου φωτογραφίες που αγαπώ!!!


Λοιπόν τι λέτε ξεκινάμε; 

Ας αρχίσουν οι προετοιμασίες κι ας ξετυλιχθούν τα ταλέντα!

Σας το ανακοινώνω από τώρα για να μην βρείτε δικαιολογίες τύπου δεν πρόλαβα 
Έχετε μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστείτε
Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου!

Σχόλια

  1. Καλημέρα Γεωργία μου και καλή εβδομάδα! Πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό το παιχνιδάκι σου, αλλά τολμώ να πω ότι αγχώθηκα ήδη. Το να μπω σε μία διαδικασία κάθε Δευτέρα να ανεβάζω ανάρτηση είναι ένα είδος δέσμευσης (και εγώ δεν μπορώ τις δεσμεύσεις). Πιστεύω να τα καταφέρω να ανταποκριθώ. Δεν υπόσχομαι όμως καθώς δεν ξέρω πώς θα μου βγουν οι εβδομάδες αυτές. Χρειάζομαι όμως κάποιες διευκρινήσεις:

    Αντικείμενα που αγαπώ: Θέλεις να τα φωτογραφήσoμε ή να τα περιγράψουμε; Φαντάζομαι μάλλον φωτό, αφού το παιχνίδι λέγεται Hi-5 Φώτο.

    Τραγούδια που αγαπώ: Αυτά πώς να τα φωτογραφήσουμε; Φωτογραφίζονται τα τραγούδια; Ρωτάω γιατί και αυτά ανήκουν στο Hi-5 Φώτο Game :)

    Φαγητά ή γλυκά που αγαπώ: Μη με κάνεις τώρα να μαγειρέψω τα αγαπημένα μου γλυκά/φαγητά!!! Δηλαδή την εβδομάδα πριν την 4η Δευτέρα θα κάθομαι όλη μέρα πάνω από την κατσαρόλα και το φούρνο να φουρνίζω και να ξεφουρνίζω;;; Ώστε μετά να τα φωτογραφήσω; No way! Αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα!

    Δικές μου φωτογραφίες που αγαπώ: Εννοείς φωτογραφίες που να με απεικονίζουν ή φωτογραφίες που να έχω βγάλει εγώ; (και αυτές δικές μου είναι)

    Sorry για τις τόσες ερωτήσεις, αλλά έχω απορίες η γυναίκα πρωί-πρωί :)

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπασία μου γλυκιά καλημέρα προς θεού σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σας αγχώσω αλλά ούτε να σας δεσμεύσω. Δείτε το σαν παιχνιδάκι...
      Το θέμα είναι οι φωτογραφίες! Για τα τραγούδια το μόνο που μπορούμε να βάλουμε είναι βιντεάκια από το youtube ή links, για τα φαγητά/γλυκά μπορείς να φωτογραφήσεις κάτι που μαγειρεύεις από τώρα (έχεις τόσο καιρό μέχρι τις 18/3) ή αν θέλετε μπορείτε να αναρτήσετε φωτό που θα βρείτε στο google. Για τις δικές σας φωτο θα προτιμούσα να απεικονίζεστε αλλά εννοείται οτι κι αυτες που έχετε τραβήξει δικές σας είναι. Ελα Ασπασία εσύ ειδικά το 'χεις!

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω ότι δε θέλεις να μας αγχώσεις, αλλά εγώ αγχώθηκα :)
      Αν τα καταφέρω, θα συμμετάσχω. Αν δε συμμετάσχω μη με παρεξηγήσεις όμως. ΟΚ? Φιλάκιααα

      Διαγραφή
    3. :( Α δεν θέλω τέτοια δεκαπέντε λεπτά υπόθεση είναι, όχι εντάξει δεν θα παρεξηγηθώ εννοείται, θέλω να προσπαθήσεις όμως.

      Διαγραφή
    4. Έ όχι και 15 λεπτά!!! Οι αναρτήσεις μου μέχρι στιγμής που παίρνουν κάτι ώρες...
      Όπως και να έχει, I'll do my best :)
      Αν με δεις με ανάρτηση τη Δευτέρα, σημαίνει ότι τα κατάφερα :)

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/2/13, 5:58 μ.μ.

      Ασπασια σε νιωθω!! κ εγω ωρες κανω για τις αναρτησεις! Αλλα αυτες θα ειναι συντομες! Θα κανουμε practice! ;)

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Γεωργία! Να και 2η ανταπόκριση! Η Ασπασία κάλυψε όλες τις απορίες πριν καν μπω στη διαδικασία να αναρωτηθώ. Οκ, stay tuned λοιπόν και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα!! Και εγω τις ιδιες απορίες έχω! Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω μεχρι τέλους! Θα προσπαθήσω όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κορίτσια χαίρομαι που θα συμμετέχετε, όσο κι όπως μπορείτε δεν θέλω άγχος!!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και από εδώ Γεωργία μου!!Η ιδέα σου είναι τέλεια και φυσικά είμαι μέσα!! Το Photo a day Challenge με εκπαίδευσε πολύ στις φωτογραφίες!! Δεν τίθεται κανένα θέμα άγχους όταν πρόκειται για παιχνίδι τόσο δημιουργικό! Αυτό λέω και σε όσους συμμετέχουν στο Diary of Bliss..Αρκετό άγχος έχουμε στην καθημερινότητά μας, εδώ δεν πρέπει να έχουμε!!Μπράβο και πάλι για την ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου εγώ το ξέρω στις άλλες πες το που αρχίσαν τα αχ και τα βαχ, μετά αναρωτιούνται γιατί κάποιες μας λένε "πουρά" (Δήμητρα ακούς;)

      Διαγραφή
    2. Τα είπα τα είπα ήδη μέσω e-mail!! Με σωστή κατανομή χρόνου και καλή διάθεση όλα γίνονται!!
      Αν δημοσιεύσω την ιδέα σου στο blog,θα γίνει πανικός από τις συμμετοχές!!Έχω πολλές μπλογκοφιλενάδες που τρελαίνονται με τέτοιες ιδέες!Πες μου το οκ και αύριο που απεργώ και θα έχω παραπάνω χρόνο το δημοσιεύω!! :)

      ΥΓ: Ασε την Δήμητρα με τα σεμεδάκια της!!χιχι

      Διαγραφή
    3. Ωχ τι εχουμε να ακούσουμε.. φυσικά και να δημοσιεύσεις την ιδέα στο μπλοκ σου όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά θα περάσουμε, μετά τη συνάντηση μας νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν κι άλλες πτυχές του εαυτού μας, καλημέρααααααα

      Διαγραφή
    4. Δεν θα σας έπαιρνα χαμπάρι νομίζετε;;; Σεμεδάκια ε Κατερινάκι;;;; Καλάααααα θα σας φτιάξω όλες:)
      Δευτέρα ξημέρωμα πρώτη θα είναι η ανάρτησή μου!( λέμε τώρα)

      Διαγραφή
  5. Τέλειο παιχνίδι Γεωργίτσα μου!! :-)
    Κι εγώ είμαι μέσα! :-)
    Μόνο σου διευκρινίζω από τώρα ότι επειδή δεν θέλω να έχω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζομαι στο blog μου, στις 5 δικές μου φωτογραφίες που αγαπώ δεν θα φαίνομαι!
    Θα φροντίσω όμως να σκεφτώ κάτι ωραίο να ανεβάσω ως τότε..
    Φιλάκια και συγχαρητήρια για την ιδέα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου γλυκό και πανέξυπνο χαίρομαι που συμμετέχεις! Φυσικά ο τιτλος 5 δικές μου φωτογραφίες που αγαπώ δεν επιβάλλει να φαίνεστε, φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  6. Τι τέλεια ιδέα!!! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδάκι μου καλημέρα χαίρομαι που θα παίξεις μαζί μας, τα φιλιά μου στον Νικόλα

      Διαγραφή
  7. Αχ βαχ γιατί με βασανίζετε????
    Γεωργία είναι πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω γιατί το δικό μου blog δεν είναι τόσο προσωπικό...θα προσπαθήσω αλλά να ξέρεις ότι το κινητό μου με το οποίο τραβάω τις φωτό, μετά την τελευταία κοινοποιημένη ανάρτηση πέθανε!!!! πάει!!! Σίγουρα θα το αντικαταστήσω αλλά δεν ξέρω, ελπίζω να προλάβω, να προλάβω γενικότερα εννοώ..:)) Θα προσπαθήσω πάντως, στο υπόσχομαι. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σίνα εσύ ειδικά που φέρεις και τον τίτλο "Είμαι Παιδί" θα πρεπε να θελες να παίξεις απο τους πρώτους! Πλάκα κάνω φυσικά,η προσπάθεια μετράει! Λοιπόν δεν ξέρω τι πάθατε οι περισσότερες κι αγχωθήκατε...φιλιά

      Διαγραφή
  8. Ωχ, αχ, βαχ, γκουχού γκουχού:)
    Γιωργία μου σε αγαπάω σε εκτιμώ αλλά αυτή την υπέροχη πρόκληση/ιδέα σου δεν ξέρω αν θα καταφέρω να την ακολουθήσω. Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη η ιδέα σου και όντως θα μας κάνει να γνωριστούμε καλύτερα. Απλά βρε γλυκούλα μου δεν έχω χρόνο και θα αγχωθώ/τρελλαθώ/φλιπάρω για να πρέπει κάθε Δευτέρα να είμαι έτοιμη. Εδώ είχα 2 βδομάδες να ανεβάσω ανάρτηση:( Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι σωστά/καλά, προτιμώ να μην το κάνω. Υπάρχουν τόσα όμορφα παιχνίδια στη μπλογκόσφαιρα που θα ήθελα να συμμετάσχω αλλά συνειδητά δεν το έκανα γιατί δεν θα ήμουν σωστή στις "υποχρεώσεις" μου.
    Θα συμφωνήσω με την Ασπασία μου το σπασικλάκι που έλυσε όλες μου τις απορίες με τις 1000+1 ερωτήσεις της. Υπόσχομαι πάντως να το προσπαθήσω! Δεν θα πέσω αμαχητί!
    Θέτω άλλες δύο ερωτήσεις στις ήδη 1001 της Ασπασίας:
    1) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει 1-2 αναρτήσεις και όχι και τις 5 εβδομάδες?
    2) Πρέπει να είναι κάθε Δευτέρα ή μπορεί όποτε θέλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δήμητρα δεν το περίμενα αυτό από σένα! Λοιπόν εσύ είσαι αυτή που δημιουργεί τις εξαιρέσεις στον κανόνα και φυσικά δεν θα είναι απαραίτητο να κάνει κάποιος αναρτήσεις μόνο τη Δευτέρα καθώς και μπορεί να τα παρατήσει όποια στιγμή θέλει, δεν μας υποχρεώνει κανείς. Βρε παιδιά να παίξουμε ήθελα όχι να το δείτε σαν βάρος!

      Διαγραφή
  9. γεια σου Γεωργία, καλώς σε βρίσκω!!!! και πέτυχα πολύ όμορφη ανάρτηση!!! μπορώ να συμμετέχω? να έχεις μια όμορφη εβδομάδα, φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Evonita στην παρέα μας, φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις! Νομίζω πως είναι πολύ διασκεδαστικό, καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε σένα

      Διαγραφή
    2. :) ευχαριστώ πολύ! :)

      Διαγραφή
  10. Α εμένα Γεωργία πολύ μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και θα ετοιμάσω από τώρα και τις 5 αναρτήσεις να τις έχω έτοιμες για δημοσίευση. Η μόνη που με προβληματίζει λιγάκι είναι αυτή με τις δικές μου φωτογραφίες, γιατί από α)δεν μου αρέσω σε σχεδόν καμία φωτογραφία και β) από τότε που κάναμε παιδιά, όλο τα παιδιά βγάζουμε φώτο και παίζει η πιο πρόσφατη δική μου φώτο να είναι πριν 3-4 χρόνια! Θα δω όμως.... Αν είναι λίγο πιο παλιές πειράζει; Δεν πειράζει... ε; εε; εε;;;
    Φιλιάααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Μαρία, έτσι μπράβο ουτε αχ ουτε βαχ, φυσικά και δεν πειράζει φιλιάααα

      Διαγραφή
  11. Εγω τις φωτογραφιες θα τις παρω αλλα πως θα τις περασω στον ατιμο τον υπολογιστη που με παιδευει μεσα δεν ξερω ακομα αλλα αν δεις αναρτηση μου γενικως απο τωρα με φωτο παει να πει οτι το ελυσα αλλιως θα παω στην αδερφη μου. παντως μερος θα παρω. Χωρις αχ και βαχ.χιχι! Α αν δεις οτι καθυστερω ειναι οπως στο Θησειο. Αργω αλλα φτανω παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα καλά Μαράκι πέθανα στα γέλια, είσαι φοβερή, φιλιά πολλά δασκαλίτσα μου

      Διαγραφή
  12. Λοιπόν! Να'μαι κι εγώ! Με τρέλανε η Ασπασία με τις απορίες της! Δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά διαβάζοντας την πρόσκληση! Ελπίζω να τα καταφέρω, μάλλον θα το κάνω 1 φορά τη βδομάδα προσπαθώντας να είναι Δευτέρα! Για να δούμε πώς θα πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Βέρα μου μια χαρά θα πάει, εσύ ειδικά είσαι τόσο δημιοργική που αν κρινω απο την κονκάρδα θα κάνεις την καλύτερη δουλεια απο όλες, φιλιά στην Αθηνούλα

      Διαγραφή
  13. Γεια σου Γεωργία!
    Σε γνώρισα μέσα από τη συνάντηση των τυχερών 12 (ήθελα κι εγώ να έρθω, αλλά δεν γινόταν με τίποτα αυτό το μήνα).
    Ωραία η ιδέα σου. Εγώ δεν το έχω ούτε με τις φωτογραφίες, ούτε με την τεχνολογία, ούτε με το χρόνο χαχαχααα.
    Θα περνώ να βλέπω όμως τις δικές σας αναρτήσεις.
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μου Ροδούλα. Lucky 12 ωραία το έθεσες, θα τα λέμε λοιπόν

      Διαγραφή
  14. Μου αρέσει η φωτογραφία και συμμετέχω και στο photo a day..οι Δευτέρες ήταν λίγο δεσμευτικές, αλλά αφού μπορεί να γίνει κι άλλη μέρα, δε λέω όχι!
    Καλώς σε βρήκα (από το Κατερινάκι)...δυστυχώς ο μπλόγκερ δε με αφήνει να σε προσθέσω στα ιστολόγια που παρακολουθώ, αλλά ελπίζω να το λύσω σύντομα το πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε αφήνει; Θα τον μαλώσω! Γεια σου Μαρία χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχεις!

      Διαγραφή
    2. Κάτι κατάφερα σήμερα..με άφησε!!
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  15. Αχ η ιδέα σου είναι υπέροχη, την είδα στο blog της Κατερίνας και θα ήθελα να πάρω και εγώ μέρος!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Κατερίνα, έλα να μαζευόμαστε..φιλιά

      Διαγραφή
  16. Γεια σου Γεωργια μου! Πολυ ωραια η ιδεα σου και αν δεν χρειαζεται ν' αρτησουμε και φωτογραφιες, ειμαι μεσα!Τρεχει και στο δικο μου blog μια προσκληση για κληρωση! Αν θες περνα!Φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ Αρετή, είσαι τόσο δημιουργική... συγχαρητήρια!

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα!!!
    Είδα σχετική ανάρτηση στο μπλογκ της Κατερίνας και μου άρεσε η ιδέα σου!
    Θα ήθελα να συμμετέχω!!
    Χωράω στην παρέα;)
    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και χωράς, όλοι οι καλοί χωράνε! Φιλιά θα τα λέμε (αν κι εγώ σε διαβάζω)

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα και από μένα Γεωργία! :-)
    Είμαι σχετικά νέα στον κόσμο των blog, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω σε όλο αυτό! Με το που διάβασα την ιδέα σου, ξετρελάθηκα!!!
    Μπορώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται !!! Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, δυο μέρες έμειναν ετοιμαστείτε !!!

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα!
    Από την Κατερίνα κι εγώ έμαθα γι' αυτή την όμορφη ιδέα και φυσικά έμαθα και το blog σου και θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ με το προσωπικό μου blog ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που θα συμμετέχεις Μαρία μου, είσαι έτοιμη;;; Αύριο ξεκινάμε!!!!

      Διαγραφή
  20. Χμμμ, η πρώτη και η δεύτερη εβδομάδα θα με δυσκολέψουν, αφού το σπίτι είναι νεοσύστατο και έχουμε κουβαλήσει τα ακρως απαραίτητα από Ελλάδα...ελπίζω να τα καταφέρω! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαντίνα μου θα ήθελα πολύ να παίξεις κι εσύ μαζί μας! Θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον η δική σου ανάρτηση θα είναι ελβετική! Προσπάθησε ε;

      Διαγραφή
  21. Τέλεια ιδέα, Γεωργία! Το είδα στο μπλογκ της Δήμητρας και τώρα βρήκα χρόνο να σου γράψω! Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω, αλλά δυστυχώς έχω χαλασμένη την φωτογραφική μου...
    Μπορώ να ξεκινήσω μόλις την αντικαταστήσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα φυσικά μπορείς, είναι ωραίο παιχνίδι και σε βάζει σε σκέψεις η όλη διαδικασία, καλώς ήρθες Αναστασία χαίρομαι που σου αρέσει το μπλοκ μου!

      Διαγραφή
  22. Πολύ όμορφο το ιστολογιο σου
    Η συμμετοχή μου είναι στο:
    http://maria-elena-jewellery.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαριαλένα μου, καλή σου μέρα

      Διαγραφή
  23. Καλώς σε βρίσκω!Πολύ όμορφο το παιχνίδι σου και καθόλου αγχωτικό.Θα λάβω μέρος, αν και το είδα μόλις σήμερα.Δεν πειράζει, θα κάνω διπλή ανάρτηση, σήμερα το βραδάκι.Να είσαι καλά και πάντα δημιουργική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλώς ήρθες, πες τα ντε που κάποιες αγχώνονται! Χαίρομαι πολύ που θα λάβεις μέρος, είναι πολύ δημιουργικό όλο αυτό, καλή εβδομάδα

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος4/3/13, 10:44 π.μ.

    Τα καταφερααααααα! χαχαχα Ανεβασα την πρωτη προκληση και θα ετοιμασω σήμερα και τη δευτερη! Φιλουμπεεεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πρόλαβα Σοφάκι κι αν είδες σε έχω βάλει ήδη στη λίστα!

      Διαγραφή
  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΗΔΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλώς ήρθες! Φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις έστω και τώρα, ποτέ δεν είναι αργά!

      Διαγραφή
  26. Εγώ η μονίμως καθυστερημένη μπορώ να συμμετάσχω;;; Αχ, άτιμες υποχρεώσεις...τα καλύτερα χάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, απαντώ στο ίδιο μου το σχόλιο αλλά δεν πειράζει...έχει λήξει καλέ, τι σου γράφω να συμμετάσχω;;; Πάει, αυτή η γρίπη με έχει αποτελειώσει...Λοιπόν, δεσμεύομαι στο επόμενο αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
    2. Μόλις μπήκα να σου απαντήσω αλλά τελικά είδα και το δεύτερο σχόλιο σου. Δεν πειράζει Ειρήνη μου θα ετοιμάσω άλλο παιχνίδι σε λίγο καιρό, φιλιά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου