And the oscar goes to...


Πριν φτιάξω το δικό μου προσωπικό blog η αλήθεια είναι πως το μόνο blog που παρακολουθούσα ήταν το χ-κομμάτια κι ήταν αυτό που με έσπρωξε στο να ξεκινήσω επιτέλους κι εγώ. Ένα blog που μου έδινε δύναμη κάθε μέρα, με βοηθούσε και με έκανε να εκτιμήσω πολύ περισσότερο ορισμένα πράγματα. Τα υπόλοιπα blogs δεν τα γνώριζα παρ' ότι υπάρχουν εκατοντάδες, από ποίηση, μέχρι μαγειρική, διακόσμηση, μόδα κλπ. κλπ.

Όταν λοιπόν ξεκίνησα να γράφω, άρχισαν σιγά σιγά τα σχόλια σε αναρτήσεις, νέα μέλη κι έτσι ανακάλυπτα κάθε μέρα ολοένα και περισσότερα blogs. Ένας κόσμος θαυμάσια μαγικός μου κρυβόταν τόσο καιρό. Αναρτήσεις, αναρτήσεις, αναρτήσεις... Κάθε μέρα κάτι νέο, κάτι μοναδικό, ένα κομμάτι απο την ψυχή του καθενός.

Όσο και να σου αρέσει ένα Blog είναι απίθανο να σου αρέσουν κι όλες οι αναρτήσεις. Έτσι μετά απο 2 μήνες ζωής του 4 seasons και μετά απο 2 βραβεία στη Blogoγειτονιά νομίζω πως δικαιούμαι να δώσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου, όσκαρ σε 10 αναρτήσεις που διάβασα μέσα στο 2012.

Λοιπόν ξεκινάω...

1)Πηγαίνει στην ανάρτηση ο ακάλυπτος  του αυθεντικού blog (not) Just mums που με συνεπήρε από την πρώτη επίσκεψη. Λατρεύω την τύπισσα που τα λέει έξω από τα δόντια χωρίς ταμπού κι ενοχές. Είναι μαγκάκι και μου αρέσει...

2)Στην ανάρτηση happiness  

3)Και στην ανάρτηση τα παιδιά, αυτά τα μοναδικά
4)Το σκοτεινό δωμάτιο σε ταξιδεύει κυριολεκτικά από το blog Ταξιδεύοντας: η άλλη όψη
 
5)Kapa κι η ανάρτηση 10 χρόνια γονείς

6)Καθώς κι η ανάρτηση Η κουβέρτα αγκαλιά

7)For my friends κι η ανάρτηση Δήμητρα η προξενήτρα! Γελώ σε κάθε ανάρτηση, μου φτιάχνει το κέφι, χρωματίζει κάθε μουντή μέρα.

8)Χριστούγεννα πριν κάποια χρόνια του megalono-megaloneis-megalonei

9)Εφιάλτες του Blog marron

10)Και γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει... η ανάρτηση Νυχτερινή βάρδια του 4 seasons

Σχόλια

  1. Γιωργία τι τέλεια ανάρτηση και πόσο πρωτότυπη! Όσκαρ για τις καλύτερες αναρτήσεις των blogs που διαβάζεις, μέσα από την δική σου ματιά. Τι πιό γλυκό.
    Συμφωνώ ότι δεν γίνεται όλες οι αναρτήσεις σε κάποιο blog να είναι τέλειες αλλά σε κάποια blogs γίνεται! Κάποιοι άνθρωποι έχουν ταλέντο βρε παιδί μου. Πώς να το κάνουμε. Το θέμα είναι να τους ανακαλύπτουμε και να τους διαβάζουμε!!
    Θα μπω κάποια στιγμή και σε αυτές που μας προτείνεις.
    Σ'ευχαριστώ πολύ που συμπεριέλαβες και μια δική μου που σε κάνει να γελάς, αυτό με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα μου σε ευχαριστώ! Μπορεί κάποιοι να έχουν όντως ταλέντο δεν αντιλέγω απλά δεν μπορούν όλες οι αναρτήσεις να αγγίξουν όλους... θα χαρώ πολύ να μου προτείνεις νέα blogs σκεπτόμενη όσο με ξέρεις τουλάχιστον το mood που μου ταιριάζει, φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Κι ομως σε καποια μπλογκς οπως το δικο σου, της Μαρως, της Κατερινας, κα, καθε αναρτηση ειναι ανατριχιαστικη, βαθια, αληθινη! Υποκλινομαστε λοιπον στο συγγραφικο σας ταλεντο:)
      Θα σου στειλω και καποια αλλα που θα σου αρεσουν νομιζω.

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ πολύ, η επιβράβευση δίνει πάντα δύναμη να συνεχίζουμε, να προχωράμε... :)

      Διαγραφή
  2. Γεωργία καλησπέρα! Με έχει καλύψει σε όλα η Δήμητρα... Χαίρομαι που γνωρίζω τουλάχιστον τις 8 από τις 10 αναρτήσεις... Δεν είχα διαβάσει τη δική σου και αυτήν του "μεγαλώνω μεγαλώνεις μεγαλώνει". Μου κάνει εντύπωση που διάλεξες τους "Εφιάλτες". Ήταν μια ανάρτηση που δίσταζα να γράψω, που τη θεωρούσα σκληρή μέσα σ'ένα "ολάνθιστο blog". Να είσαι καλά, να έχεις μια νέα χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και υπέροχες αναρτήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν την διάβασα ανατρίχιασα... έτσι κρίνω τις καλές αναρτήσεις (πέρα απο κάποιες που με κάνουν να γελώ). Συγχαρητήρια ! Για μένα μετράνε οι αναρτήσεις που διαβάζοντας τες νιώθω έντονα συγκίνηση και ρίγος, καθώς με κάνουν να προβληματίζομαι και γιατί όχι με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Καλή χρονιά και σε εσένα...

      Διαγραφή
  3. Αχ ευχαριστώ, ευχαριστώ ...... Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον σύζυγο που έκανε την σύνδεση του internet, την Δήμητρα που ήταν η πρώτη μου follower και με ενθάρρυνε να συνεχίσω και τα παιδάκια μου που μου δίνουν την μεγαλύτερη έμπνευση.
    Μ' αρέσει που διάλεξες αυτή την ανάρτηση, περιγράφει κάποιες πολύ γλυκές δικές μου αναμνήσεις και χάρηκα που τις μοιράστηκα μαζί σας. Ένιωσα πολύ όμορφα που την ξεχώρισες, σ' ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα...Μαρία μου ήταν όντως μια ανάρτηση που έφερνε στο νου μας εικόνες της δικής μας παιδικής ηλικίας,η κούτα νουνού, οι γυάλινες μπάλες κι ειδικά οι φωτογραφίες... καλή χρονιά σου εύχομαι!

      Διαγραφή
  4. καλή χρονιά! Αγαπημένες αναρτήσεις πολλές από αυτές που επέλεξες! kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. wow,σ'ευχαριστώ για την τιμή αυτή,κοκκινίζω.
    με "διαβάζεις" πάντως σίγουρα. από μικρή έχω όνειρο ζωής αυτό το όσκαρ, πόσο μάλλον τρία ;-)
    καλή χρονιά, καλή δύναμη για όλα αυτά τα υπέροχα και σημαντικά που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολυ για την τιμή! Ποσο μαλλον που το Σκοτεινό Δωμάτιο ειναι και η δικη μου αγαπημένη ανάρτηση. Θα τα λέμε λοιπον διαδικτυακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είστε καλά κορίτσια και να συνεχίσετε να μας εμπνέετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου