Εχε Το Νου Σου Στο Παιδί



Καιρό τώρα τριγυρνάει στο μυαλό μου η ιδέα της φιλανθρωπίας.

Ανάγκη για να αισθανθώ χρήσιμη?

Ανάγκη για να νιώσω λιγότερες τύψεις για όλα όσα απολαμβάνω?

Ίσως και τα δύο.

Ξαπλώνω το βράδυ στο ζεστό κρεβάτι μου και σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι εκεί έξω να κρυώνουν ή να μην έχουν καθαρά σεντόνια..πόσοι αγωνιούν για την τροφή των παιδιών τους,πόσα παιδιά δεν παίρνουν την αγάπη και την στοργή που όλα τα παιδιά θα έπρεπε να έχουν.

Δεδομένα πράγματα για τους περισσότερους από εμάς, όσο και να έχουμε πληγεί από την οικονομική κρίση.Ναι,έχει μειωθεί ο μισθός μου κατά πολύ, όπως και του άντρα μου.Ναι,γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν πήρα στο παιδί μου όλα όσα θα ήθελα, να πάρω.Ναι,με παίρνουν τηλέφωνο γιατί καθυστερώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου.

Όμως, έχω ένα ζεστό σπιτικό, φαγητό κάθε μέρα στο τραπέζι, δουλειά και εγώ και ο άντρας μου και είμαι ευγνώμων στο Θεό για αυτά και για πολλά ακόμη.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές οργανώσεις, ιδρύματα που βοηθάνε με τον τρόπο που μπορούν , όπως επίσης και blogs, σελίδες f/b που οργανώνονται για παρόμοιους σκοπούς και διάφοροι άλλοι φορείς.

Πάντα όμως υπάρχει χώρος για περισσότερη βοήθεια και δράσεις.Συνάντησα ξανά μετά από καιρό μια αγαπημένη φίλη , που έχει και εκείνη τα ίδια προβλήματα άλλα και τις ίδιες ανησυχίες.
Έτσι σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε κάτι νέο..

Απροσδιόριστο ακόμη..Ζητάμε τις δικές σας ιδέες , προτάσεις και σκέψεις.Καμιά από τις δυο μας δεν το "έχει" με την "αρχηγεία" και θα είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα για να κάνουμε πράγματα.

Είμαι ήδη πολύ ενθουσιασμένη και σας υπόσχομαι ότι και εσείς με την συμμετοχή σας θα νιώσετε το ίδιο.

Μοναδικός σκοπός μας, ότι μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά.Θα έρθουμε σε επαφή με ιδρύματα και θα οργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι κάτι έχετε να δώσετε και δεν εννοώ μόνο υλικά.Αρκεί λίγος χρόνος, ιδέες, σκέψεις και πολύ αγάπη-που αυτή τουλάχιστον μας περισσεύει σίγουρα!!

Γεωργία μου σε ευχαριστώ-ήσουν εκείνο το κάτι που με έσπρωξε να δράσω επιτέλους..

Και ευχαριστώ και εσένα μωρό μου, που ήρθες στη ζωή για να με κάνεις εκτός από μητέρα και καλύτερο άνθρωπο.εσύ είσαι η έμπνευση μου για ότι κάνω πια..

Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμα μου και σας παρακαλώ να συμμετάσχετε στη σελίδα μας.Προωθήστε τη σελίδα μας και τα μηνύματα μας.Είναι μια αρχή..όλα ξεκινάνε από κάτι πολύ-πολύ μικρό!!

Δεν το σκέφτηκα και πολύ, έγραψα αυθόρμητα ότι ένιωθα κάντε και εσείς το ίδιο! Ξέρω ο χρόνος είναι ελάχιστος! Σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε!

Υπογράφει η Μ.Μ

Η ενότητα "Μιλάς; Σ'ακούω" φτιάχτηκε για σένα που θες να εκφράσεις δημόσια κάποιες σου κρυφές ή όχι σκέψεις. Μπορείς να τις στείλεις στο email lamprianidi@gmail.com ή στη σελίδα του 4 seasons inbox. Μίλησε μας, θα σε ακούσουμε!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/14, 4:05 μ.μ.

    Συζητάω με μία φίλη μου φέτος το Πάσχα να κάνουμε το εξής: Να φτιάξουμε λαμπάδες ( καθώς ζωγραφίζει πολύ ωραία και έχει και φαντασία ) και να τις πουλήσουμε με μία ενδεικτική τιμή και τα έσοδα να τα δωσουμε σε ένα ίδρυμα...Δεν ξέρουμε ακόμα ποιό...Όσοι πιστοί προσέλθετε...Σ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου